Важно!!! До всички наши потребители, екипите и артикулите ни, не са обвързани с БФ Борба или Българската Федерация по Борба!!!

март 28, 2020 Игрите в Токио

Игрите се отлагат, но надеждите осават!

Олимпийските и параолимпийските игри в Тоийо се отлагат. Вместо да се проведат през 2020г., игрите ще се състоят най-късно през лятото на 2021г.

МОК реши и каза, че здравето на спортистите и всички хора по света е по-важно от всичко, дори и от милионите похаречени за подготовката на игрите и загубите, които ще понесе Япония.

Игрите в страната на изгряващото слънце са вторите отложени в историята на Токйо. През 1944г. Япония е била домакин на най- големия спортен форум, но тогава светът се изправя пред втора световна война и игрите не се сътоят.

С днешна дата, светът е обхванат в хаватката на COVID-19, вирусът които изправя пред ново предизвикателство всички хора и спортисти. За момента всички подготвящи се за този форум се налага да поддържат върхова форма от вкъщи.

Всеки един спортист е много дисциплиниран и адекватно ще се справи със ситуацията. Спортистите ще продължат да преследват своята мечта, а именно спечелване олимпийско отличие.

Нашият екип ви желае здраве, заедно можем повече!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *